Rauman Pihapojat Oy tarjoaa väestönsuojien tarkastuksia, väestönsuojien korjauksia, tiiveyskokeita konsultaatio apua ja väestönsuojien käyttöönotto suunnitelmia.
 
Yrityksessämme on tällä hetkellä 2 väestönsuojan tarkastajaa, jotka ovat suorittaneet Väestönsuojan tarkastajan kurssin Kuopion Pelastusopistossa.
 
Laadimme tarkastuksesta kattavan raportin sekä korjausehdotukset. Tarkastuksen jälkeisten mahdollisien korjausten jälkeen teemme uuden tarkastuksen, joka kuuluu alkuperäiseen työtilaukseen, eli samaan hintaan. Sama pätee tiiveyskokeisiin.           

Viime vuosina maailmalla tapahtuneet asiat ovat saaneet ihmiset miettimään omaa ja läheistensä turvallisuutta.

Taloyhtiöiden asukkaat tietävät, että väestönsuoja on alakerrassa ja sinne pitäisi tietyn tilanteen tullen mennä. Moni ei tiedä onko väestönsuoja kunnossa tai miten siellä pitäisi toimia. Mitä tarkoittaa varautuminen? Yleinen ajatus on, että kyllä joku sitten hoitaa tilanteen meidän puolestamme.
 
Tahdommekin tarjota väestönsuojan toimintakunnon tarkastamisen lisäksi juuri asiakkaan henkilökohtaiseen väestönsuojaan ajatuksella tehtyä yksilökohtaista käyttöönotto suunnitelmaa.

Luomme yksityiskohtaisen väestönsuojan käyttöohjeen, joka auttaa tilanteen vaatiessa suojan käyttäjiä saamaan väestönsuojan käyttökuntoon turvallisesti.

Mitä tulee väestönsuojien tarkastamiseen, haluamme saattaa asiakkaan rehellisesti ajan tasalle väestönsuojan kunnosta.

Korjauksia ja puutteiden täydennyksiä tarkastuskohteisiin tarjoamme itse. Näin korjaustoimenpiteiden väärinymmärtämisen riski vähenee ja suojan saattaminen käyttökelpoiseksi on laadukasta ja tehokasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää aiheesta, vastaamme mielellämme kysymyksiin ja heränneisiin ajatuksiin.

Yhteystiedot: Juuso Itänen 044 774 2906, Pasi Hirvonen 044 7173 177